W sylwestrowy wieczór przenosimy się w szalone lata 60. i 70. Poczujmy wolność i miłość, jaka panowała w tamtym szalonym okresie. Bluzki w kwiaty i groszki, spodnie dzwony, artystycznie podarte dżinsy, koraliki, rzemyki, szaleństwa bananowej młodzieży – wróćmy do klimatu minionych lat.

Sylwestrowe menu:

Zakąska:
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami i kaparami

Zupa:
Aromatyczny krem cebulowy z chrupiącymi grzankami

Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa podana na piure ziemniaczanym, blanszowanymi warzywami i ciemnym sosem

Deser:
Mus czekoladowy z karmelizowanymi owocami i bitą śmietanką

I ciepła kolacja:
Faszerowane udko z kurczaka podane z pieczonymi warzywami i ćwiartkami ziemniaków

II ciepła kolacja:
Tradycyjny strogonow z wiejskim pieczywem

Kawa lub herbata do wyboru oraz dodatkowo:

Cena: 225 zł/os.

Rezerwacje pod numerem telefonu 33 870 31 13 lub e-mail: restauracja@trextaurant.pl

Zakup biletu jest potwierdzeniem rezerwacji – prosimy o odbiór biletów do 6 grudnia.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *