W sylwestrowy wieczór przenosimy się w szalone lata 60. i 70. Poczujmy wolność i miłość, jaka panowała w tamtym szalonym okresie. Bluzki w kwiaty i groszki, spodnie dzwony, artystycznie podarte dżinsy, koraliki, rzemyki, szaleństwa bananowej młodzieży – wróćmy do klimatu minionych lat.
Sylwestrowe menu:
Zakąska:
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami i kaparami
Zupa:
Aromatyczny krem cebulowy z chrupiącymi grzankami
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa podana na piure ziemniaczanym, blanszowanymi warzywami i ciemnym sosem
Deser:
Mus czekoladowy z karmelizowanymi owocami i bitą śmietanką
I ciepła kolacja:
Faszerowane udko z kurczaka podane z pieczonymi warzywami i ćwiartkami ziemniaków
II ciepła kolacja:
Tradycyjny strogonow z wiejskim pieczywem
Kawa lub herbata do wyboru oraz dodatkowo:
- „Wyborowa” 0,5 l. dla każdej pary
- napoje bezalkoholowe i gorące bez ograniczeń
- zimny bufet
- wyśmienita zabawa w wyjątkowym towarzystwie przy rytmach największych hitów
Cena: 225 zł/os.
Rezerwacje pod numerem telefonu 33 870 31 13 lub e-mail: restauracja@trextaurant.pl
Zakup biletu jest potwierdzeniem rezerwacji – prosimy o odbiór biletów do 6 grudnia.